این مرکز از سال 1376در یک ساختمان  جدید با معماری خاص خود افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاههای فرهنگی و هنری و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 11905 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت  1200   متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا است .

خدمات مرکز : کارگاههای هنری ویژه گروههای سنی 5 سال کامل تا 17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاهای تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز : کتابخانه کودک و نوجوان - سالن سینما   در مساحت  1200  متر مربع

امکانات ویژه مرکز : سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن سینما / کارگاه هنری

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14بعد از ظهر

روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل : 2 مربی فرهنگی ا نفر مسئول مرکز 1 نفر مربی هنری 1 نفر خدمات

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه  25000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

   کانون شماره 4  cng نشانی : آبادان- ذوالفقاری ایستگاه 1 - ابتدای 40 متری جنب جایگاه

تلفن: 53354555

مسئول مرکز: نسترن البوعلی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1404/04/08 - 13:50
  • تعداد بازدید: 806
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با محوریت گرامی‌داشت شهدای کودک و نوجوان حمله رژیم صهیونسیتی برگزار شد؛

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی با یاد و نام شهدای کودک و نوجوان حمله تروریستی رژیم منحوس صهیونیستی به ویژه شهیده آیما زینلی در اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، سومین گردهمایی «کودکان عاشورایی»، همزمان با سراسر کشور روز یک‌شنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴ مصادف با سومین روز محرم، در مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز برگزار شد.

این گردهمایی با محوریت گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان حمله اخیر رژیم صهیونیستی، به‌ویژه شهیده آیما زینلی، برگزار شد و با حضور اعضای کودک و نوجوان، خانواده‌ها و مربیان، جلوه‌ای از هم‌افزایی مفاهیم دینی، مقاومت و هنر را به نمایش گذاشت.سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

از بخش‌های ویژه این برنامه، آیین بزرگداشت سالروز شهادت شهید علی هاشمی، فرمانده قرارگاه نصرت در دوران دفاع مقدس و عضو دیرین مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری اهواز بود که با سخنرانی، روایتگری و بیان خاطرات همراه شد. سخنرانی محوری برنامه با موضوع نقش کودکان و نوجوانان در واقعه عاشورا و پیوند آن با ایثارگری‌های معاصر از جمله رشادت‌های شهید علی هاشمی و شهدای اخیر جنگ با رژیم صهیونیستی، برگزار شد.

در ادامه، اعضای ادبی کودک و نوجوان مراکز کانون پرورش فکری اهواز و باوی با خوانش آثار سروده‌شده خود با موضوعات محرم، عاشورا، کودکان عاشورا، شهید علی هاشمی، جنگ اخیر ایران و رژیم صهیونیستی، شهدای این نبرد و همدلی مردم در جریان عملیات «وعده صادق ۳»، در دو بخش فارسی و عربی جلوه‌ای از احساس، تعهد و آگاهی نسل جدید را به نمایش گذاشتند.

اجرای گروه سرود اعضای مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو اهواز نیز از دیگر بخش‌های تأثیرگذار این گردهمایی بود که فضای برنامه را با شور و معنویت بیشتری همراه ساخت.

همچنین در پایان این گردهمایی، کارگاه اوریگامی با موضوع سازه‌های کاغذی ویژه محرم، به همت مربیان فرهنگی‌هنری کانون برگزار شد و مورد استقبال کودکان و نوجوانان حاضر قرار گرفت.

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت